Kunder - referenser

Några Webgraph-kunder och deras omdömen:

MOLLBRINKS KONSTHANDEL AB
www.mollbrinks.se

En av Webgraphs äldsta kunder. För Mollbrinks räkning har vi utvecklat system för
  • automatiserade webutställningar
  • interaktiva presentationer av konstverk
  • automatiserade presentationer av konstnärer
  • diverse interaktiva webanpassningar

Sidan underhålls med easyUPDATEsystem och man använder också systemet för redigering och utskick av "Mollbrinks Nyhetsbrev".

Johan Wijkström , Mollbrinks Konsthandel AB:
"Jag litar på dig, än så länge har du levererat bättre produkter än vad jag planerat. Jag utgår från att jag kommer bli nöjd med vad du än hittar på ;)"
SJÖFARARKUSTEN
www.sjofararkusten.se

Uppdrag att göra en hemsida för en samverkansorganisation av muséer längs smålandskusten. Varje muséum har sin sida, som de själva uppdaterar via easyUPDATEsystem. Start 2000, tysk version 2002, engelsk version 2004. Polsk version under arbete 2006.

Anders Berg , ordförande i Sjöfararkusten:
"Som Du vet är jag en typisk rutinanvändare av datorer och program. Jag vill ha enkelhet, säkerhet och resultat. Som gammal pedagog med snart 40-årig erfarenhet av undervisning i språk och elementär logik har jag svårt att acceptera:
  • datavärldens tendenser att mystifiera enkla ting och förhållanden,
  • opedagogiska användning av terminologier
  • inkonsekventa system vid inloggning och namn på inloggningselement
  • det hästskojaraktiga geschäftet med uppgraderingar av program.

Därför uppskattar jag enkelheten och säkerheten i easyUPDATE. Instruktionerna överträffas endast av IKEA i klarhet. Jag ser hela tiden vad jag gör. Jag kan hela tiden jämföra med originalet. Jag kan hela tiden ändra mig. Den slutliga bekräftelsen är tydlig och klar."
MÄLARGÅRDEN REHAB CENTER
www.malargarden.se

Sidan startade 1998, reviderad 2005, reviderad 2009. Sidan uppdateras med easyUPDATEsystem.

Gunnar Hulting , copywriter:
"Webgraph hjälper till att smidigt och kostnadseffektivt etablera en hemsida. Med programmet ”easyUPDATE” uppdaterar man sedan själv enkelt text, bilder och länkar. Speciellt viktigt för mig är att det är snabbt och enkelt."

Se också: www.ghkompetens.se
JÄRFÄLLA AUTOMATIC AB
www.j-automatic.se

En sida med rak lättillgänglig information om företagets verksamhet, kontaktformulär. Företaget har 4 anställda och konstruerar och tillverkar utrustning för industriell automatisering.

Sidan uppdateras med easyUPDATEsystem.

Pece Necovski VD:
"Webgraph har varit med och skapat två hemsidor till vårt företag. Företaget är väldigt seriöst och har gett oss en kundanpassad lösning som fungerar till vår verksamhet. Jag kan varmt rekommendera Webgraph, då vi på Järfälla Automatic AB är mer än nöjda."
ref_plastskylt.jpg
JÄRFÄLLA AUTOMATIC AB

Programmering av en webbapplikation för beställning av plastskyltar.

Design Online: Skylten visas och ändrar utseende i realtid när kunden skriver in sin text för skylten. Typsnitt, färger, marginaler, skruvhål visas, och priset räknas hela tiden ut beroende på kundens val.

Du kan prova_applikationen_här, men det går inte att beställa någon skylt härifrån.
DUSSINET FULLT
www.dussinetfullt.com

En sida för gammalt silver. Företaget kompletterar och säljer äldre uppsättningar av silverbestick. Månatliga uppdateringar med easyUPDATEsystem för att hålla sidan ajour med sortimentet.

Wendela Lundh , Dussinet Fullt:
"Det fungerar bra och det går lätt att ändra text och fila på småsaker i texten och sen snabbt kolla resultatet! Jag som har en tendens att stava fel kan snabbt korrigera mina misstag."
BÉOS BILSERVISE AB
www.beosbilservice.se

En hemsida för en bilverkstad i Uppsala med ca 10 anställda. Auktorisation för Kia och Subaru. Utför även service och reparationer på övriga bilmärken, lätta lastbilar, husbilar och båtar, med auktorisation för Mercury.

Här finns också en sida i format för smartphones.

Sidan uppdateras med easyUPDATEsystem.
BT BÄTTRE SVENSKA
www.bossethoren.se

En av Sveriges ledande experter på svenkt uttal och prosodi. Har skrivit flera handledningar och håller föreläsningar inom området. Lång erfarenhet av SFI och Ssa, både vad gäller undervisning och lärarfortbildning.

Bosse Thorén fil. dr
Biträdande universitetslektor i svenska som andraspråk
Institutionen för språkstudier
Umeå universitet

Sidan uppdateras med easyUPDATEsystem.

"Jag har haft min hemsida hos Webgraph "hur länge som helst" och det har alltid varit en bekymmersfri del av mitt kommersiella och akademiska liv. EasyUpdate har ytterligare förbättrat möjligheterna att hålla sidan aktuell. Lätt att använda och skulle jag någon gång ta mig vatten över huvudet, så är hjälpen aldrig långt borta. Specialarrangemang som ibland behövts för automatrapporterade nätbaserade undersökningar har dessutom alltid lösts elegant av Webgraph."
ORDBOLAGET AB
www.ordbolaget.se

Översätter från franska, engelska, danska och norska till svenska med specialitet: Bioteknik, Kemi, Mikrobiologi, Läkemedel, Medicin – allmänt, Patent – läkemedel och biokemi, EU-texter, Miljö, Jordbruk, Populärvetenskap inom biologi, kemi och medicin/hälsa, Gastronomi, Livsmedel.

Sidan uppdateras med easyUPDATEsystem.
ARGOS BÅTKLUBB
www.argosbk.se

En hemsida för en båtklubb i norra Uppland. Sidan uppdateras med easyUPDATEsystem och här använder man sig också av nyhetsbrev med easyUPDATEsystem för information till medlemmarna.
GAVLE VARVS HISTORISKA FÖRENING
www.gavlevarv.se

En hemsida för Gavle Varvs Historiska förening. Föreningen som tar del av Gävle Varvs historik genom åren, sysslar även med ”Ångteknisk” utbildning och har både körning samt visningar av anläggningen.

Sidan uppdateras med easyUPDATEsystem.
GODA SAMVETET
www.godasamvetet.se

Ett tidigt projekt i Webgraphs produktion. Varje vecka uppdateras menyn för lunchrestaurangen och även andra delar av hemsidan, bland annat en lista på frysta lunchlådor. Allt uppdateras med easyUPDATEsystem i en äldre variant, och ägaren är fortfarande nöjd!